İZMİR / GÜZELBAHÇE - Dr. Güngör Özbek Anadolu Lisesi

Genç Erkekler Basketbol Güzelbahçe İlçe Birinciliği müsabakaları devam ediyor.

Ara

TÜBİTAK Bilim ve Toplum Başkanlığı tarafından alanında uzman bilim insanlarını öğrencilerle buluşturmak, bilim ve teknoloji alanında farkındalığı arttırmak amacıyla "Bilim Söyleşileri" yapılıyor.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü dolayısıyla Deprem, Tahliye ve Yangın Söndürme Tatbikatı gerçekleştirildi.

Ekm

Öğrencilerimiz Çiğli Havaalanında yapılan TEKNOFEST İZMİR'e katıldı. Festivalde düzenlenen teknoloji ve girişim yarışmaları, hava gösterileri, hava ve kara araçları sergisi, eğitici atölye etkinlikleri, simülasyon deneyim alanları, dikey rüzgar tüneli ve daha bir çok etkinlikte yer alarak öğrencilerimiz deneyim kazandılar.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 9. Sınıf velilerimzle  5 Ekim 2023 Perşembe günü, saat 16.00 da tanışma toplantısı yapılmış olup, toplantıda; eğitim öğretim yılı için planlanan faaliyetler, akademik başarının arttırılması için yapılması gerekenler görüşülmüştür. Ayrıca derse giren öğretmenlerimiz ve  rehber öğretmenlerimiz velilerimizle tanışarak öğrencilerimizin başarılı bir akademik yıl geçirmesi için yapılması gerekenler konusunda görüşlerini bildirmişlerdir.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında okulumuza yerleştirilen 9. sınıf öğrencilerimize  oryantasyon programı uygulandı. Öğrencilerimiz okul yöneticileri, rehber öğretmenleri ve öğretmenleri ile tanışarak sınıf arkadaşları ile birlikte güzel bir gün geçirdiler.